Audenis partitura

Comprar partitura

Llibreria musical
Les Editorials
Bärenreiter
Schott Musik
G. Henle Verlag
Breitkopf & Härtel
Boosey & Hawkes
Edition Peters London
Informació i suport

Aquí podreu trobar informació i ajuda per interactuar amb el nostre web i realitzar les operacions més freqüents. Qualsevol altre dubte o pregunta ens la podeu adreçar anant a la secció [Contacte] del menú, per email a l'adreça audenis@audenis.com o trucant per telèfon al 932 072 758.


Com cercar partitures i llibres

Per accedir a la cerca de partitures i llibres s'ha d'escollir l'opció [Partitures] del menú superior. Després de clicar apareix un formulari que permet fer la cerca per diferents apartats (tipus d'edició, editorial, títol, autor i instrumentació).

El tipus d'edició es pot seleccionar des de la corresponent llista desplegable que s'obre en clicar sobre el camp.

L'editorial, el títol i l'autor són camps que en entrar uns quants caràcters s'obre un quadre amb possibles suggerències que coincideixen amb els caràcters entrats.

La instrumentació és pot entrar directament fent servir els codis que apareixen en el quadre a sota del formulari o emprant la finestra auxiliar que s'obre en clicar a la icona situada a la dreta del camp. Aquesta finestra permet escollir el tipus de formació (solo, duo, trio, etc.) i un cop escollida mostra les diferents combinacions corresponents a les partitures del catàleg.

Política de privacitat

AUDENIS, S.L. us informa, en compliment de la Llei orgànica espanyola 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal a partir de les dades obtingudes en el registre d'usuari.

AUDENIS, S.L. sol·licita el vostre consentiment per al tractament automatitzat de les vostres dades, amb la finalitat d'informar-vos d'activitats i promocions, així com la de millorar el servei d'atenció al client.

L'ús de les dades que ens faciliten els clients és exclusivament per a AUDENIS, S.L. i en cap cas se cedeixen a tercers.

AUDENIS, S.L. us informa que es compleixen les mesures de seguretat de protecció de dades personals legalment requerides, i que s'han adoptat les mesures adequades pel que fa als mitjans tècnics actualment existents per evitar qualsevol pèrdua, mal ús, alteració, intrusió o sustracció d'aquestes dades.

AUDENIS, S.L. us informa que en qualsevol moment podeu exercitar el vostre dret d'accés, rectificació o cancel·lació de les dades facilitades, previstos per la llei, adreçant-vos a audenis@audenis.com

Com fer una comanda

Per a enviar-nos una comanda a través de la web heu d'estar identificat com a usuari del sistema. Si no ho heu fet prèviament, heu d'enregistrar-vos com a usuari seleccionant l'opció Donar-se d'alta de la secció Identificació del menú. Quan un usuari està registrat s'identifica introduint la seva adreça de correu electrònic i la seva contrasenya.

Una vegada identificat en tots els llistats d'instruments, accessoris, partitures i llibres, al costat del preu apareix una casella per a introduir la quantitat que es desitja comprar i un símbol del carretó de compra que al prémer-lo afegix l'article a la llista. Els articles afegits es veuen en la llista situada en la part inferior del menú. Prement sobre l'aspa de color vermell, situada al final de cada línia, s'elimina l'article corresponent de la llista.

La llista es pot consultar en tot moment seleccionant l'opció Mostrar llista de la secció Usuari a la part superior dreta. També es mostra un cálcul de les despeses d'enviament corresponents a l'import de la comanda. Al final de la llista apareix un botó que al prémer-lo inicia el procés d'enviament de la llista. Durant aquest procés es demana la confirmació de les dades i si voleu reservar els productes per passar a recollir-lo per una de les nostres botigues o si preferiu que us els enviem.

Una vegada confirmades les dades, la comanda ja s'ha realitzat. Prement sobre el botó d'impressió, que apareix a la pantalla, s'obre una finestra amb tota la informació de la comanda per a poder-la imprimir.

En processar la comanda, si tot el material està disponible s'envia un e-mail avisant que la comanda ha estat processat. Si algun dels articles no estigués disponible, ens posaríem en contacte per a oferir-li alternatives o terminis de disponibilitat de l'article desitjat.

Només s'accepten comandes per a les províncies de la Península i les Balears. No podem acceptar comandes amb destinació a les Illes Canàries o Ceuta i Melilla.

Devolucions

Segons la Llei d'ordenació del comerç minorista de la Generalitat de Catalunya, el comprador té el dret a desistir en la compra de tots aquells productes que no estiguin dins les categories contemplades com a excepcions. Per fer ús d'aquest dret caldrà omplir degudament el document de desistiment i enviar-lo per qualsevol de les formes admeses en dret (per exemple: burofax o correu certificat amb acusament de recepció) a:

AUDENIS, S.L.
Carrer de València, 316
08009 Barcelona

El termini màxim per a enviar el document és de 14 dies naturals des de la recepció de la comanda.

Els productes s'han d'enviar sense usar i en perfectes condicions (amb l'embalatge original i sense desprecintar). No s'admetran articles malmesos o amb un embalatge diferent de l'original. La devolució d'un article suposarà el retorn de l'import total d'aquest exceptuant les despeses d'enviament.

En el cas d'articles amb defectes de fabricació, no caldrà omplir cap document i s'admetrà la devolució sempre que els desperfectes no hagin estat ocasionats pel transport o el mal ús per part del client. Si fos el cas, poseu-vos en contacte per email a audenis@audenis.com o per telèfon al 932 072 758 i trobarem la forma de solucionar el problema.

Reserva i tramesa

Quan feu una comanda teniu dues opcions:

Reserva de material: En fer una reserva, se us demanarà a quina botiga voleu que us guardin el material per passar-lo a recollir. El material quedara reservat un màxim de 15 dies a partir del qual es tornarà a posar a la venda. Pot ser que alguns dels productes de la llista no estiguin a la botiga seleccionada i s'hagin de portar des de l'altra. Per això us recomanem que abans de passar a recollir el material contacteu amb la botiga escollida per tal d'assegurar-vos que ja el tenen a punt. També ens pot ajudar si a les observacions de la comanda ens indiqueu quan voleu venir a recollir-la.

Tramesa: Un cop fet el pagament, els materials s'envien per missatger i el temps normal d'entrega és de 2-3 dies laborables. Depenen de quan s'hagi rebut la comanda, la tramesa pot ser que no surti fins al dia següent i pot tardar un dia més. És important que al fer la comanda introduiu un telèfon de contacte on se us pugui localitzar en cas de qualsevol incidència en l'entrega. Podeu especificar una adreça de lliurament diferent de l'adreça de facturació i totes les indicacions que pugueu donar per tal d'ajudar en la identificació del lloc d'entrega facilitaran tot el procés d'enviament (les podeu escriure a les observacions).

Només s'accepten comandes per a les províncies de la Península i les Balears. No podem acceptar comandes amb destinació a les Illes Canàries o Ceuta i Melilla.

Despeses d'enviament

Els enviaments es fan per servei de missatgeria i les despeses de tramesa són 7€ per a totes les destinacions a Espanya peninsular. En el cas de Balears, hi ha una única tarifa de 10€. Per a enviaments a altres territoris poseu-vos en contacte mitjançant email a audenis@audenis.com.

Enviament gratuït. Si una comanda té un import superior a 125€ les despeses d'enviament seran gratuïtes.

Preus

Tots els preus dels articles mostrats al web són preus de venda al públic (PVP). En el cas de les partitures sempre són preus amb un IVA del 4% inclòs.

En alguns articles al lloc del preu posa "consultar". En aquest cas haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres, per email o telèfon, i us podrem fer una oferta de preu personalitzada.

Important
  • audenis@audenis.com
  • 932 072 758
  • Audenis
  • València, 316
  • 08009 Barcelona
Segueix-nos a
Segueix-nos a FacebookSegueix-nos a TwitterSegueix-nos a Google+

© 2003-2019 Audenis S.L.

Sol·licitem el vostre permis per obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquest web, en compliment del Real Decreto-ley 13/2012. Si continueu navegant considerem que acepteu l'us de cookies. OK