Qui som

Audenis som una empresa amb una història de quatre generacions dedicades al piano i al servei de la música.

Amb una botiga al cor de l'Eixample de Barcelona, tenim en exposició instruments de tot tipus, des de pianos de cua a instruments de corda, vent, percussió i una llibreria de temàtica musical amb un catàleg de més de 40.000 títols entre partitures i llibres.

La secció de pianos és l'eix principal de la nostra botiga. Actualment, Josep Audenis Prat encarna la quarta generació dedicada a aquest instrument. La nostra secció d'instruments està especialitzada en el sector clàssic, abastant tots els àmbits: pianos acústics i electrònics, guitarres i altres instruments de corda, flautes de bec i instruments de vent així com instrumental de percussió Orff i professional, i tots els accessoris relacionats amb el funcionament i manteniment d'ells.

La nostra llibreria musical especialitzada és una de les més importants de l'estat espanyol. Té un extens catàleg que abasta la majoria de les editorials europees, centrat bàsicament en la música clàssica. Una presentació ordenada i cuidada permet consultar, comparar i escollir les partitures i llibres que més interessin. Hi ha seccions especifiques per a cada instrument, pedagogia musical, música de cambra, coral, orquestra, lied i opera, com també llibres de temàtica musical.

La última secció incorporada a la nostra botiga és la de detalls musicals: objectes de regal i joieria amb temàtica musical.