Història

L’antecedent professional de la nostra empresa comença al final del segle XIX, quan en Pere Audenis i Domenech treballava a la fàbrica de pianos Chassaigne Fréres de Barcelona, on arribà a ser-ne encarregat de secció.

El seu fill Josep Audenis i Rimundi continuà l’ofici d’afinador de pianos i orguener, i l’any 1928 s’establí per compte propi a la botiga del Carrer Balmes116, succeint la casa Tubau Hnos, fabricants de pianos.

Continuà la botiga el seu fill Josep Audenis Masjuan membre d’Europiano, Associació Europea d’Afinadors de piano.

A l’any 1978 ens traslladem a l’actual botiga al carrer València 316 on amb la seva esposa Maria Prat va crear la secció de partitures.

Actualment

Audenis som una empresa familiar amb més de 90 anys d’història, amb quatre generacions dedicades al piano i al servei de la música.

A la nostra àmplia botiga situada al cor de l’Eixample de Barcelona es poden trobar en exposició instruments de tot tipus, des de pianos de cua a instruments de corda, vent  i percussió. La nostra oferta es completa amb una llibreria especialitzada en temàtica musical que conté un catàleg de més de 40.000 títols entre partitures i llibres i una secció de regals musicals.

Piano

La secció de pianos és l’eix principal de la nostra botiga. Actualment, Josep Audenis Prat encarna la quarta generació dedicada a aquest instrument. Va iniciar l’aprenentatge amb el seu pare i posteriorment va ampliar la seva formació professional a les fàbriques de pianos Euterpe i Schimmel d’Alemanya. Finalment va obtenir la certificació a la Steinway Academy d’Hamburg que l’acredita com un dels millors especialistes i tècnics en afinació de pianos del nostre país.

Llibreria musical i regals

La nostra llibreria musical especialitzada és una de les més importants de l’estat espanyol. Té un extens catàleg que abasta la majoria de les editorials europees, centrat bàsicament en la música clàssica. Una presentació ordenada i cuidada permet consultar, comparar i escollir les partitures i llibres que més interessin.

Hi ha seccions especifiques per a cada instrument, pedagogia musical, música de cambra, coral orquestra, lied i opera, com també llibres de temàtica musical.

Entre els nostres clients es troben tant músics professionals i estudiants com els principals Conservatoris, Escoles de música i Universitats d’Espanya.

La secció es complementa amb un apartat dedicat als regals i detalls amb temàtica musical.

Instruments

La nostra secció d’instruments està especialitzada en el sector clàssic, abastant tots els àmbits: pianos acústics i electrònics, guitarres i altres instruments de corda, flautes de bec i instruments de vent així com instrumental de percussió Orff i professional, i tots els accessoris relacionats amb el funcionament i manteniment d’ells.

Quatre generacions de dedicació al piano avalen la nostra experiència amb personal altament qualificat. L’oferta es complementa amb un excel·lent servei de reparació i manteniment d’instruments de corda i de vent a càrrec dels nostres propis luthier i tècnic especialitzats.